ELS NOSTRES TREBALLS

Sóm especialistes en la fabricació i instal.lació de rètols lluminosos i impressió digital, però la nostra tasca va molt més enllà i abasta molts més àmbits que van des de l’assessorament previ amb el departament tècnic, com el fet de buscar la millor opció per al teu negoci en funció d’una sèrie de paràmetres, fins a la col.locació i el manteniment de rètols, senyalització, vinils, impressió digital, events, estands, projectes d’interiorisme, etc.

Ens agrada innovar i apostar per les últimes novetats del mercat, per això, comptem amb un equip de professionals qualificat.

Ens trobaràs a Vall-llòbrega, però molts dels nostres treballs estan visibles en forma de rètols lluminosos a Girona, Barcelona i en altres parts del territori nacional, on també tenim presència quan els clients així ens ho demanen.

Amb els nostres dissenys i fabricacions arribem a on altres no poden, i això, en gran part és degut a la dedicació que li posem a tot el que realitzem. El nostre treball ajuda a fomentar una bona imatge, però sobretot satisfacció entre els clients i el públic que el gaudeix.